Un grup de noies coreanes de K-pop, el vídeo més vist en un sol dia a YouTube

Un grup de noies coreanes de K-pop, el vídeo més vist en un sol dia a YouTube

El nou vídeo de les Blackpink té 100 milions de visualitzacions en dos dies i guanya l’autor de «Gangnam Style»Xevi Miró09/04/2019 – 14.36  Actualitzat 09/04/2019 – 15.08TEMA: MÚSICA

Un grup de noies coreanes de K-pop, el vídeo més vist en un sol dia a YouTube

Les Blackpink (Wikimedia/RAS 99)

Cent milions de visualitzacions en poc més de dos dies i mig -62 hores-: aquest és el rècord que ha polvoritzat el grup femení de K-pop Blackpink amb el seu tema «Kill This Love«. És el vídeo que ha aconseguit el centenar de milions de visualitzacions en menys temps. El rècord anterior el tenia el seu compatriota PSY, gràcies al «Gangman Style«.

El 9 d’abril, cinc dies després de la seva estrena, «Kill This Love» tenia més de 135 milions de vistes.

A més, les Blackpink també han passat al davant d’Ariadna Grande. El single que Grande va publicar al desembre del 2018, «Thank U, Next«, s’havia vist 50 milions de vegades el dia de la seva estrena, mentre que el tema més nou de les Blackpink s’ha vist 56,7 milions de vegades, segons dades publicades per YouTube.

«Kill This Love» també es va posar en el número 1 de les descàrregues d’iTunes el mateix dia de la seva estrena. No hi havia cap grup format per noies liderant la llista d’iTunes des del «Lose My Breath» de les Destiny’s Child.


Blackpink, un altre grup de K-pop

Les Blackpink és un grup format per quatre noies coreanes el 2016. El grup ha estat creat per YG Entertainment, una empresa d’entreteniment sud-coreana que fa alhora de discogràfica, agència per a artistes, marca de roba, cosmètics i producció de concerts. Aquesta mateixa companyia és la que està al darrere del llançament del «Gangman Style», de PSY.

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: